Мултимедија

Questionnaire

Questionnaire about Energy Agency QoS

Attendance

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday1938
mod_vvisit_counterYesterday1683
mod_vvisit_counterThis Month59069
mod_vvisit_counterTotal5008305

This day: Jan 22, 2018

Норвешка ќе финансира 28 нови проекти

SAM_0880Претставници од Агенцијата за енергетика на Република Македонија, на 10.12.2013 година присуствуваа на церемонијата за доделување на грантови за поддршка на 28 нови проекти и 6 билатерални проекти, која беше организирана од страна на Амбасадата на Кралството Норвешка, во Белград.

   

Во Неготино отворени канцеларијата и инфоцентарот за енергетска ефикасност

2Директорот на Агенцијата за енергетика, г-дин Лазар Гечевски, постојаниот кооординатор на ООН и постојан претставник на УНДП во Македонија, г-а Луиза Винтон и градоначалникот на општина Неготино, г-дин Ванчо Апостолов на ден 03.12.2012 година, на пригодна свеченост ги предадоа во употреба канцеларијата за заедничко одделение за енрегетска ефикасност и информативниот центар за потребите на 8-те општини од Вардарскиот плански регион кои се сместени во централното градско подрачје во просториите на Туристичко-информативниот центар Желкова куќа во Неготино.

   

Работна средба на Директорот на Агенцијата за енергетика со Градоначалникот на Општина Брвеница

IMG_8435На ден 02.12.2013 година во просториите на Агенцијата за енергетика, Директорот Г-дин Гечевски Лазар одржа работна средба со Градоначалникот на Општина Брвеница, Г-дин Енвер Пајазити, на која му го врачи позитивното мислење по Предлог- Програмата за енергетска ефикасност. 

   

Конференција на тема "Иновативни методи за искористување на ниско температурни геотермални ресурси во Југоисточна Европа"

2013-11-28_10.26.02Претставници на Агенцијата за енергетика на Република Македонија, присуствуваа на првата транснационална конференција за Југоисточна Европа на тема "Иновативни методи за искористување на ниско температурни геотермални ресурси во Југоисточна Европа", која се одржа на ден 28.11.2013 година во Кочани. 

   

Page 5 of 49

Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)