Мултимедија

Questionnaire

Questionnaire about Energy Agency QoS

Attendance

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday480
mod_vvisit_counterYesterday5716
mod_vvisit_counterThis Month53528
mod_vvisit_counterTotal5002764

This day: Jan 20, 2018

Семинар за енергетска ефикасност, производство и користење на енергија од обновливи извори во земјоделството

2013-11-14_14.33.57Агенцијата за енергетика на Република Македонија, во соработка Центарот за промоција на одржливи земјоделски практики и рурален развој (ЦеПроСАРД) и Стопанска комора на Македонија, на 14.11.2013 година организираа семинар на тема “Упатството за енергетска ефикасност, производство и користење на енергија од обновливи извори во земјоделството“.

   

Тренинг-работилница “Програма за сертифицирано мерење и верификација”

20131108_113626Претставници од Агенцијата за енергетика на Република Македонија присуствуваа на регионална тренинг-работилница “Програма за сертифицирано мерење и верификација” (Certified Measurement and Verification Professional Program). Работилницата се одржа од 4 до 8 ноември 2013, во Тирана, Република Албанија.

   

Развој на одржлива енергија во Југоисточна Европа

Konferencija_Razvoj_Odrzive_Energije_U_Jugoistocnoj_Evropi_Prvi_Panel_340Директорот на Агенцијата за енергетика, Г-дин Гечевски Лазар, присуствуваше на конференцијата " Развој на одржлива енергија во Југоисточна Европа", организирана од Business Info Group  која се одржа во Белград.
   

Работна средба на Директорот на Агенцијата за енергетика со Градоначалникот на Општина Кавадарци

IMG_8266На ден 09.10.2013 година во просториите на Агенцијата за енергетика, Директорот Г-дин Гечевски Лазар одржа работна средба со Градоначалникот на Општина Кавадарци, Г-дин Александар Панов, на која му го врачи позитивното мислење по Предлог- Програмата за енергетска ефикасност. 

   

Page 7 of 49

Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)