Мултимедија

Questionnaire

Questionnaire about Energy Agency QoS

Attendance

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday501
mod_vvisit_counterYesterday5716
mod_vvisit_counterThis Month53549
mod_vvisit_counterTotal5002785

This day: Jan 20, 2018

Потпишан Меморандум за соработка помеѓу Агенција за енергетика на Република Македонија и Фондацијата Ново образование за бизнис

IMG_8263На 08.10.2013 година, во просториите на Агенцијата за енергетика на Република Македонија, беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу Агенцијата за енергетика на Република Македонија и Фондацијата Ново образование за бизнис.
   

Меѓународен форум “Енергија за одржлив развој”

image-1380533249031-VДиректорот на Агенцијата за енергетика, Г-дин Гечевски Лазар,  присуствуваше на четвртиот Меѓународен форум: "Енергија за одржлив развој", кој се одржа во Тбилиси, Грузија од 17-19 септември 2013 година.

   

Потпишан Меморандум за соработка помеѓу Агенција за енергетика на Република Македонија и компанијата ЕРАСМУС Инвестиции Интернационал

IMG_8238На 13.09.2013, во просториите на Агенцијата за енергетика на Република Македонија, беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу Агенцијата за енергетика на Република Македонија и компанијата ЕРАСМУС Инвестиции Интернационал застапувана од ЕРАСМУС Инвестиции Македонија.

   

Конференција "Енергија и енергетско искористување на отпад во урбаните заедници"

4041E089F1BB2346A3313C061CA75D42Претставници на Агенцијата за енергетика на ден 11.09.2013 година присуствуваа на меѓународната конференција "Енергија и енергетско искористување на отпад во урбаните заедници". Целта на настанот беше да овозможи подобра видливост за енергетско-ефикасното искористување на отпадот од урбаните заедници преку најдобрите практики. 
   

Page 8 of 49

Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)