Мултимедија

Questionnaire

Questionnaire about Energy Agency QoS

Attendance

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday1466
mod_vvisit_counterYesterday3242
mod_vvisit_counterThis Month81205
mod_vvisit_counterTotal6595066

This day: May 25, 2019

Конференција "Енергија и енергетско искористување на отпад во урбаните заедници"

4041E089F1BB2346A3313C061CA75D42Претставници на Агенцијата за енергетика на ден 11.09.2013 година присуствуваа на меѓународната конференција "Енергија и енергетско искористување на отпад во урбаните заедници". Целта на настанот беше да овозможи подобра видливост за енергетско-ефикасното искористување на отпадот од урбаните заедници преку најдобрите практики. 
   

Агенцијата за енергетика на курс на тема „Smart energy“

Претставник на Агенцијата за енергетика на Република Македонија, во периодот од 26.07.2013 до 02.08.2013 година присуствуваше на курс на тема "Smart energy"- Паметна енергија кој се одржа во Рим, Италија.

   

Работна средба на Директорот на Агенцијата за енергетика со Градоначалникот на Општина Неготино

IMG_8219На ден 31.07.2013 година во просториите на Агенцијата за енергетика, Директорот Г-дин Гечевски Лазар одржа работна средба со Градоначалникот на Општина Неготино, Г-дин Ванчо Апостолов, на која му го врачи позитивното мислење по Предлог- Програмата за енергетска ефикасност. 

   

Средба на Директорот на Агенцијата за енергетика со д-р Радован Мишевиќ, дипл. инженер архитект

IMG_8186На ден 26.07.2013 година во просториите на Агенцијата за енергетика Директорот Г-дин Гечевски Лазар, оствари средба со д-р Радован Мишевиќ, на која му врачи благодарница за посебен придонес во проектирањето и изградбата на модерно Скопје по катастрофалниот земјотерс во 1963 година.

   

Page 9 of 49

Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)