Мултимедија

Questionnaire

Questionnaire about Energy Agency QoS

Attendance

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday1409
mod_vvisit_counterYesterday3242
mod_vvisit_counterThis Month81148
mod_vvisit_counterTotal6595009

This day: May 25, 2019

Втор состанок на работната група Македонија-Грција-Хрватска во рамките на проектот „Build up skills"

image-1375087414317-VДиректорот на Агенцијата за енергетика, Г-дин Гечевски Лазар, присуствуваше на вториот работен состанок во рамките на работната група  на проектот "Build up skills" која е составена од Македонија - Грција - Хрватска, кој се одржа на 12 Јули 2013 година во просториите на грчкиот партнер ЦРЕС од Атина.

   

Работна средба на Директорот на Агенцијата за енергетика со Градоначалникот на Општина Штип

Директорот на Агенцијата за енергетика на Република Македонија, Г-дин Гечевски Лазар, на ден 09.07.2013 година ја посети Општина Штип и на Градоначалникот,  Г-дин Илчо Захариев му го врачи позитивното мислење по Предлог- Програмата за енергетска ефикасност.

   

Работна средба на Директорот на Агенцијата за енергетика со Градоначалникот на Општина Демир Капија

DSC_0514Директорот на Агенцијата за енергетика на Република Македонија, Г-дин Гечевски Лазар, на ден 08.07.2013 година ја посети Општина Демир Капија и на Градоначалникот,  Г-дин Трајче Димитриев му го врачи позитивното мислење по Предлог- Програмата за енергетска ефикасност.

   

Работна средба на Директорот на Агенцијата за енергетика со Градоначалниците на Општините Лозово и Росоман

На ден 05.07.2013 година во просториите на Агенцијата за енергетика, Директорот Г-дин Гечевски Лазар, одржа работна средба со Градоначалниците на Општините Лозово и Росоман, Г-дин Орце Цветковски и Г-дин Стојанче Лазов, на која им ги врачи позитивните мислења по Предлог- Програмите за енергетска ефикасност. 

   

Page 10 of 49

Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)