Мултимедија

Questionnaire

Questionnaire about Energy Agency QoS

Attendance

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday1887
mod_vvisit_counterYesterday1570
mod_vvisit_counterThis Month39451
mod_vvisit_counterTotal7313015

This day: Feb 17, 2020

Осумнаесетти „Собир на експерти од областа на обновливи извори на енергија и енергетска ефикасност“

IMG_7118Агенцијата за енергетика на Република Македонија на 20.12.2012 година  во клубот на новинари - Дуна клуб  го организираше осумнаесетиот Собир на експерти од областа на обновливи извори на енергија и енергетска ефикасност. На овој Собир се заокружи уште една година на успешност на Собирите, а воедно беа доделени Пофалници и Благодарници на лицата и фирмите кои соработуваа со Агенцијата на различни проекти во годината што изминува.

По доделувањето на Пофалниците и Благодарниците, Собирот беше проследен со заедничко предновогодишно дружење и коктел. 

Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)