МЕНИ

Мултимедија

Прашалник

Анкета за квалитет на услугите

Посетеност

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДенес3105
mod_vvisit_counterВчера3365
mod_vvisit_counterОвој месец62098
mod_vvisit_counterВкупно6403634

Денеска е: Мар 22, 2019
Евиденцијата е започната на 01.01.2011

ACI- Планер на енергетски настани за 2012 година

aci-logoМеѓународни активни комуникации е компанија лидер во планирање и изведување на конференции. Со цел да Ви помогнеме во планирањето на настани за следната година објавуваме листа на ACI планирани конференции за 2012 од областа на енергетика, нафта и гас.

Развој на ветерни паркови- Европско крајбрежје 2012: 07-08 Март, Единбург, Англија

Техники за производство во длабоки води 2012: 07-08 Март, Лондон, Англија

Складирање на енергија 2012: 29 Февруари- 01 Март, Европа

Ден на CO2 задржување и складирање: 12 Март 2012, Абу Даби, Обединети Арапски Емирати

Оптимизирање на подобра нафтена обнова 2012: 13-14 Март, Абу Даби, Обединети Арапски Емирати

Европската биомаса во енергија: 11-12 Април 2012, Европа

CSP EMEA 2012: 11-12 Април, Каиро, Египет

Европска биомаса- алги: 25-26 Април 2012, Лондон, Англија

4 ти Годишен Самит за CO2 задржување и складирање: 16-17 Мај 2012, Европа

Европски биодизел 2012: 13-14 Јуни, Краков, Полска

2012 Европски Самит за нафтени и маслени бази: 19-20 Септември, Евопа

Паметни мрежи 2012: 19-20 Септември, Европа

Горива од лигнит 2012: 26-27 Септември, Европа

Светски Самит за геотермална енергија 2012: 10-11 Октомври, Европа

Ден на одржливост: 16 Ноември 2012, Европа

Тргување со биоенергетски стоки: 17-18 Ноември 2012, Европа

2012 Самит за гас од шкрилци: 17-18 Ноември, Европа

Гасификација 2012: 21-22 Ноември, Европа

Европа 2012- Идниот свет на биогас: 21-22 Ноември, Европа

Е- Мобилност- Иден раст на EV 2012: 28-29 Ноември, Европа

Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)