Мултимедија

Questionnaire

Questionnaire about Energy Agency QoS

Attendance

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday206
mod_vvisit_counterYesterday487
mod_vvisit_counterThis Month206
mod_vvisit_counterTotal7449192

This day: Jun 01, 2020

Соопштенија

Во согласност со усвоените заклучоци на Владата на Република Северна Македонија во врска со превентивните мерки и препораки за превенција од ширење на болеста COVID-19 (корона вирус), Агенција за енергетика на Република Северна Македонија на ден 16.03.2020 година ја информира јавноста со следново:

СООПШТЕНИЕ

Заради превенција од ширење на болеста COVID-19 (корона вирус), се замолуваат сите корисници на услугите на Агенција за енергетика на Република Северна Македонија да се воздржуваат од физичка посета на просториите на Агенција за енергетика на Република Северна Македонија и сите свои барања да ги упатуваат по електронски пат, на следнава e-mail адреса: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

За сите дополнителни информации може да се обратите на следниот телефонски број:

+389 2 3230300

Со почит,

Агенција за енергетика на Република Северна Македонија

Соопштение превземете тука 

Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)