МЕНИ

Мултимедија

Прашалник

Анкета за квалитет на услугите

Посетеност

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДенес2076
mod_vvisit_counterВчера3411
mod_vvisit_counterОвој месец88593
mod_vvisit_counterВкупно6602454

Денеска е: Мај 27, 2019
Евиденцијата е започната на 01.01.2011

Регистар на овластени енергетски контролори

Р.Б. Име и презиме на енергетски контролор Бр. на овластување Датум на издавање Рок на важност
1 Славко Митовски уп1 03-2/14 25.07.2014 три години
2 Здравко  Стефаноски уп1 03-4/14 25.07.2014 три години
3 Лидија  Антевска уп1 03-5/14 25.07.2014 три години
4 Трајче Бабановски уп1 03-6/14 25.07.2014 три години
5 Валентина  Чедиќ уп1 03-7/14 25.07.2014 три години
6 Саше  Паневски уп1 03-9/14 25.07.2014 три години
7 Милутин Китаноски уп1 03-10/14 25.07.2014 три години
8 Стефан  Русевски уп1 03-12/14 25.07.2014 три години
9 Ана Радованац уп1 03-13/14 25.07.2014 три години
10 Саша Максимовски уп1.03-15/14 25.07.2014 три години
11 Симеон  Сопронов уп1 03-16/14 25.07.2014 три години
12 Јасминка Димитрова-Капац уп1 03-17/14 25.07.2014 три години
13 Жарко Илиевски уп1 03-18/14 25.07.2014 три години
14 Ивица Секованиќ уп1 03-20/14 25.07.2014 три години
15 Стефан  Трајковски уп1 03-22/14 25.07.2014 три години
16 Дамир  Лика уп1 03-23/14 25.07.2014 три години
17 Јасмина Делидинкова-Илиева уп1 03-24/14 25.07.2014 три години
18 Игор Јорданов уп1 03-25/14 25.07.2014 три години
19 Кристијан Крстески уп1 03-27/14 25.07.2014 три години
20 Весна  Неделковска уп1 03-28/14 25.07.2014 три години
21 Љупчо  Гаштеовски уп1 03-29/14 25.07.2014 три години
22 Славе Ласовски уп1 03-30/14 25.07.2014 три години
23 Климе Трповски уп1 03-32/14 25.07.2014 три години
24 Душко Цветаноски уп1 03-33/14 25.07.2014 три години
25 Сандре Цизалоски уп1 03-34/14 25.07.2014 три години
26 Анастасија Трајковска уп1 03-35/14 25.07.2014 три години
27 Маријана Стефановска уп1 03-36/14 25.07.2014 три години
28 Катица Белческа-Аризанкоска уп1 03-38/14 25.07.2014 три години
29 Панда Попорданоска уп1 03-39/14 25.07.2014 три години
30 Владо Додевски уп1 03-40/14 25.07.2014 три години
31 Лазе Штипјанов уп1 03-42/14 25.07.2014 три години
32 Александар Николовски уп1 03-44/14 25.07.2014 три години
33 Љупчо  Трпковски уп1 03-46/14 25.07.2014 три години
34 Лилјана Ивановска уп1 03-49/14 25.07.2014 три години
35 Горан Мишковски уп1 03-50/14 25.07.2014 три години
36 Алимпие Велкоски уп1 03-51/14 25.07.2014 три години
37 Борче  Галевски уп1 03-52/14 25.07.2014 три години
38 Теодор Десановски уп1 03-53/14 25.07.2014 три години
39 Офелија Димовска уп1 03-55/14 25.07.2014 три години
40 Влатко  Масалковски уп1 03-56/14 25.07.2014 три години
41 Александар Велкоски уп1 03-57/14 25.07.2014 три години
42 Наташа  Стојчевска уп1 03-62/14 25.07.2014 три години
43 Тони Србиноски уп1 03-76/14 25.07.2014 три години
44 Даниела Трпкоска уп1 03-21/14 25.07.2014 три години
45 Марија Павловиќ-Латас уп1 03-37/14 25.07.2014 три години
46 Ѓоко  Стојчевски уп1 03-61/14 31.07.2014 три години
47 Борче  Јанчевски уп1 03-65/14 31.07.2014 три години
48 Горан  Николовски уп1 03-71/14 31.07.2014 три години
49 Петре Најдоски уп1 03-72/14 31.07.2014 три години
50 Борче  Петровски уп1 03-74/14 31.07.2014 три години
51 Борче  Василевски уп1 03-75/14 31.07.2014 три години
52 Нада Брајковска уп1 03-77/14 31.07.2014 три години
53 Јана Јаневска-Терзиоска уп1 03-78/14 31.07.2014 три години
54 Зора Кaрaлиева уп1 03-79/14 31.07.2014 три години
55 Жанина Стаменкова уп1 03-80/14 31.07.2014 три години
56 Зоран Олумчев уп1 03-81/14 31.07.2014 три години
57 Бојан Ефтимоски уп1 03-58/14 31.07.2014 три години
58 Наталија Димитровска уп1 03-59/14 31.07.2014 три години
59 Томе Ивановски уп1 03-31/14 31.07.2014 три години
60 Љупчо  Димов уп1 03-3/14 05.08.2014 три години
61 Наташа  Тошеска-Синџиќ уп1 03-54/14 05.08.2014 три години
62 Игор Џеповски уп1 03-66/14 05.08.2014 три години
63 Димитар Илиевски уп1 03-67/14 05.08.2014 три години
64 Драган  Перчинков уп1 03-60/14 05.08.2014 три години
65 Горан Димески уп1 03-68/14 05.08.2014 три години
66 Јован Јаноски уп1 03-69/14 05.08.2014 три години
67 Катарина Караева уп1 03-70/14 05.08.2014 три години
68 Наташа  Апостолоска уп1 03-45/14 07.08.2014 три години
69 Томче Мијоски уп1 03-63/14 08.08.2014 три години
70 Кире  Мијоски уп1 03-64/14 08.08.2014 три години
71 Горан Илиeвски уп1 03-82/14 08.08.2014 три години
72 Фросина Илиевска уп1 03-83/14 08.08.2014 три години
73 Бранко Чурилов уп1 03-84/14 08.08.2014 три години
74 Игор Чурилов уп1 03-85/14 08.08.2014 три години
75 Зоран Кулевски уп1 03-86/14 08.08.2014 три години
76 Илија Спасовски уп1 03-87/14 08.08.2014 три години
77 Македонка Димитрова уп1 03-88/14 08.08.2014 три години
78 Саша Хаџи-Јорданова уп1 03-89/14 08.08.2014 три години
79 Маја Хаџи-Јорданова уп1 03-90/14 08.08.2014 три години
80 Томе Павловски уп1 03-73/14 19.08.2014 три години
81 Атанас Јанушев уп1 03-91/14 19.08.2014 три години
82 Никола Хаџиев уп1 03-92/14 19.08.2014 три години
83 Витомир Савиќ уп1 03-93/14 19.08.2014 три години
84 Бојан  Везенков уп1 03-94/14 19.08.2014 три години
85 Нина Стрезоска уп1 03-95/14 19.08.2014 три години
86 Трајан Ефремов уп1 03-96/14 19.08.2014 три години
87 Мики Митков уп1 03-97/14 19.08.2014 три години
88 Оливер Сливоски уп1 03-98/14 19.08.2014 три години
89 Фатмир  Мухаџери уп1 03-14/14 22.08.2014 три години
90 Иван Петковски уп1 03-26/14 22.08.2014 три години
91 Саша  Андрејченко уп1 03-99/14 22.08.2014 три години
92 Жарко Милошевски уп1 03-101/14 22.08.2014 три години
93 Петар Николовски уп1 03-100/14 22.08.2014 три години
94 Муарем Исмаили уп1 03-102/14 22.08.2014 три години
95 Виолета Ристова уп1 03-103/14 30.09.2014 три години
96 Билјана  Николовска уп1 03-104/14 30.09.2014 три години
97 Дејан Ивковски уп1 03-105/14 22.09.2014 три години
98 Марко Димитровски уп1 03-106/14 22.09.2014 три години
99 Кирчо Гошев уп1 03-109/14 22.09.2014 три години
100 Бојан  Илиев уп1 03-110/14 22.09.2014 три години
101 Филип Христов уп1 03-111/14 22.09.2014 три години
102 Борче  Караристов уп1 03-112/14 22.09.2014 три години
103 Томче Цветановски уп1 03-113/14 22.09.2014 три години
104 Ненад Ранчиќ уп1 03-114/14 22.09.2014 три години
105 Драгана  Јовановска уп1 03-115/14 30.09.2014 три години
106 Ана Поповска уп1 03-116/14 30.09.2014 три години
107 Билјана  Јакимовска уп1 03-117/14 30.09.2014 три години
108 Ирина Темелковска уп1 03-119/14 03.10.2014 три години
109 Катерина Петрушевска уп1 03-120/14 07.10.2014 три години
110 Данче  Анастасова уп1 03-129/14 03.10.2014 три години
111 Горанчо Паунов уп1 03-132/14 07.10.2014 три години
112 Викторија Ставриќ-Радевски уп1 03-133/14 03.10.2014 три години
113 Зоран Алексовски уп1 03-134/14 03.10.2014 три години
114 Ема Алексовска уп1 03-135/14 03.10.2014 три години
115 Живомир  Бориќ уп1 03-136/14 03.10.2014 три години
116 Андреја Филиповиќ уп1 03-137/14 03.10.2014 три години
117 Викторија Будимовска-Скаричева уп1 03-138/14 03.10.2014 три години
118 Ирена Златановиќ-Дамчевска уп1 03-140/14 15.10.2014 три години
119 Алекса Томовски уп1 03-141/14 15.10.2014 три години
120 Ацо Атанасовски уп1 03-143/14 15.10.2014 три години
121 Славче Андовски уп1 03-144/14 24.10.2014 три години
122 Весна  Гачева-Арнаудова уп1 03-146/14 24.10.2014 три години
123 Кристина Петрушева уп1 03-147/14 24.10.2014 три години
124 Биљана Черепналкоска уп1 03-148/14 24.10.2014 три години
125 Бранислав Стојановиќ уп1 03-149/14 24.10.2014 три години
126 Менде Велески уп1 03-150/14 24.10.2014 три години
127 Игор Панчевски уп1 03-158/14 03.11.2014 три години
128 Нора Арсовска-Георгиевски уп1 03-160/14 03.11.2014 три години
129 Благој Ѓорѓиев уп1 03-157/14 03.11.2014 три години
130 Гога Филипоски уп1 03-161/14 11.11.2014 три години
131 Светлана Петровска уп1 03-163/14 11.11.2014 три години
132 Севде Ставрева уп1 03-164/14  11.11.2014 три години
133 Ристо Ристевски уп1 03-165/14  11.11.2014 три години
134 Игор Андреевски уп1 03-166/14  11.11.2014 три години
135 Миле Спировски уп1 03-167/14  11.11.2014 три години
136 Сања Поповска-Василевска уп1 03-168/14  11.11.2014 три години
137 Ванѓелче Митревски уп1 03-169/14  11.11.2014 три години
138 Тале Герамитчиоски уп1 03-170/14  11.11.2014 три години
139 Владимир  Мијаковски уп1 03-171/14  11.11.2014 три години
140 Ивана Петкановска уп1 03-172/14  11.11.2014 три години
141 Ѓорѓи Тромбев уп1 03-173/14  11.11.2014 три години
142 Благоја Насковски уп1 03-174/14  11.11.2014 три години
143 Зоран Георгиевски уп1 03-175/14  11.11.2014 три години
144 Зоран Јурак уп1 03-176/14  11.11.2014 три години
145 Драган Ѓорѓиев уп1 03-177/14  11.11.2014 три години
146 Јован Пејчиновски уп1 03-178/14  11.11.2014 три години
147 Моника Лутовска уп1 03-180/14  17.11.2014 три години
148 Гордана Филевска уп1 03-181/14 17.11.2014 три години
149 Билјана Кикеркова уп1 03-182/14 17.11.2014 три години
150 Драган  Ѓорѓевиќ уп1 03-191/14  27.11.2014 три години
151 Душко Виларов уп1 03-192/14  27.11.2014 три години
152 Сања Бојковиќ уп1 03-194/14  27.11.2014 три години
153 Јана Брдароска уп1 03-195/14  27.11.2014 три години
154 Адријана Милевска-Маркоска уп1 03-196/14  27.11.2014 три години
155 Мирјана Филипоска уп1 03-199/14  27.11.2014 три години
156 Биљана Зафирова-Наумова уп1 03-200/14 27.11.2014 три години
157 Драгица Устапетрова-Атанасова уп1 03-201/14  27.11.2014 три години
158 Даме Димитровски уп1 03-202/14  02.12.2014 три години
159 Даниела Кордоска уп1 03-203/14  02.12.2014 три години
160 Трајко Трајковски уп1 03-205/14  02.12.2014 три години
161 Антон Кајтази уп1 03-206/14  02.12.2014 три години
162 Лилјана Ковачева уп1 03-207/14  02.12.2014 три години
163 Пеце Бранов уп1 03-208/14  02.12.2014 три години
164 Зоран Апостолоски уп1 03-209/14 02.12.2014 три години
165 Јован Миличински уп1 03-210/14  02.12.2014 три години
166 Игор Трифуновски уп1 03-211/14  11.12.2014 три години
167 Новица Величковски уп1 03-213/14  11.12.2014 три години
168 Биљана Насковиќ уп1 03-214/14  11.12.2014 три години
169 Коста Петровски уп1 03-215/14  11.12.2014 три години
170 Горан Николовски уп1 03-216/14  11.12.2014 три години
171 Горан Ханџиски уп1 03-217/14  11.12.2014 три години
172 Сунчица Ханџиска уп1 03-218/14  11.12.2014 три години
173 Соња Наковска уп1 03-219/14  11.12.2014 три години
174 Игор Спиров уп1 03-220/14  11.12.2014 три години
175 Марија Станковска уп1 03-221/14  11.12.2014 три години
176 Мери Димитриоска уп1 03-224/14  11.12.2014 три години
177 Биљана Стамболиска-Стефковска уп1 03-225/14  11.12.2014 три години
178 Душко Спироски уп1 03-226/14  11.12.2014 три години
179 Горан Сековски уп1 03-227/14  11.12.2014 три години
180 Маргарита Стошиќ-Ристоска уп1 03-230/14  11.12.2014 три години
181 Горан Георгиевски уп1 03-232/14  11.12.2014 три години
182 Доне Ташевски уп1 03-231/14  11.12.2014 три години
183 Драган Јаневски уп1 03-233/14  11.12.2014 три години
184 Филип Грујевски уп1 03-234/14  11.12.2014 три години
185 Славица Димишковска уп1 03-235/14  11.12.2014 три години
186 Мери Цветковска уп1 03-236/14  11.12.2014 три години
187 Ана Тромбева-Гаврилоска уп1 03-237/14  11.12.2014 три години
188 Радомир Петрушевски уп1 03-238/14  11.12.2014 три години
189 Маријана Лазаревска уп1 03-239/14  11.12.2014 три години
190 Александар Димитровски уп1 03-240/14 11.12.2014 три години
191 Иво Ѓорѓиев уп1 03-245/14  11.12.2014 три години
192 Александар Цветков уп1 03-246/14  11.12.2014 три години
193 Сања Србовска уп1 03-247/14  11.12.2014 три години
194 Александар Митрески уп1 03-248/14  11.12.2014 три години
195 Ана Ѓорѓиевска уп1 03-251/14  11.12.2014 три години
196 Рубин Атанасоски уп1 03-252/14  11.12.2014 три години
197 Драган Блажев уп1 03-253/14  11.12.2014 три години
198 Драгољуб  Чичкариќ уп1 03-254/14  11.12.2014 три години
199 Константин Ману уп1 03-255/14  11.12.2014 три години
200 Марија Митровиќ уп1 03-256/14  11.12.2014 три години
201 Антонио  Јовановски уп1 03-258/14  11.12.2014 три години
202 Дејан Петрушевски уп1 03-259/14  11.12.2014 три години
203 Томе Тромбев уп1 03-41/14 22.12.2014 три години
204 Абдула Фетаху уп1 03-212/14 22.12.2014 три години
205 Антонио  Делов уп1 03-260/14 22.12.2014 три години
206 Панче Атанасовски уп1 03-261/14 22.12.2014 три години
207 Жарко Илиески уп1 03-263/14 22.12.2014 три години
208 Јулијана Стојкоска уп1 03-262/14 22.12.2014 три години
209 Огнен Димитров уп1 03-264/14 22.12.2014 три години
210 Живко Димов уп1 03-268/14 22.12.2014 три години
211 Љупчо  Димитриевски уп1 03-269/14 22.12.2014 три години
212 Ќирил Габерски уп1 03-270/14 22.12.2014 три години
213 Дарко Спировски уп1 03-271/14 22.12.2014 три години
214 Драгана  Мишева уп1 03-273/14 22.12.2014 три години
215 Андон Киров уп1 03-274/14 22.12.2014 три години
216 Кристинка Радевски уп1 03-228/14 22.12.2014 три години
217 Ива Џагора уп1 03-229/14 22.12.2014 три години
218 Марко Серафимов уп1 03-241/14 22.12.2014 три години
219 Горан Серафимов уп1 03-242/14 22.12.2014 три години
220 Филип Серафимов уп1 03-243/14 22.12.2014 три години
221 Дарко Ангелков уп1 03-257/14 11.12.2014 три години
222 Евелина Ќулумоска уп1 03-280/14 30.12.2014 три години
223 Ангелина Петровска уп1 03-281/14 30.12.2014 три години
224 Иван Ангелин уп1 03-282/14 30.12.2014 три години
225 Никола Филипчев уп1 03-283/14 30.12.2014 три години
226 Билјана Главинчевска-Вранишкоска уп1 03-285/14 30.12.2014 три години
227 Александра Трајковска уп1 03-223/14 30.12.2014 три години
228 Дарко Трајаноски уп1 03-222/14 30.12.2014 три години
229 Зорица Ѓорѓиевска уп1 03-250/14 30.12.2014 три години
230 Амед Абдураманов уп1 03-265/14 30.12.2014 три години
231 Игор Шешо уп1 03-244/14 30.12.2014 три години
232 Симона Петровски уп1 03-249/14 30.12.2014 три години
233 Соња Стефановска уп1 03-275/14 30.12.2014 три години
234 Јасминка Атанасова-Симјаноска уп1 03-276/14 30.12.2014 три години
235 Никола Џаков уп1 03-278/14 30.12.2014 три години
236 Никола Чаушевски уп1 03-279/14 30.12.2014 три години
237 Никола Христоски

уп1 03-108/14

15.10.2014

три години

238 Игор Петрушевски

уп1 03-8/14

03.10.2014

три години

239 Бојан Ѓоќевски

уп1 03-272/14

09.01.2015

три години

240 Бојан Муратовски

уп1 03-284/14

28.01.2015

три години

241 Томе Ристевски

уп1 03-287/14

09.01.2015

три години

242 Ристе Гиовски

уп1 03-1/15

09.01.2015

три години

243 Даниела Андреска

уп1 03-2/15

09.01.2015

три години

244 Жарко Џипунов

уп1 03-3/15

09.01.2015

три години

245 Андреј  Манев

уп1 03-4/15

09.01.2015

три години

246 Фросина Михајловиќ

уп1 03-5/15

09.01.2015

три години

247 Кристијан Трендов

уп1 03-286/14

28.01.2015

три години

248 Иво Мицевски

уп1 03-6/15

28.01.2015

три години

249 Игор Настевски

уп1 03-7/15

28.01.2015

три години

250 Тодорка Самарџиоска

уп1 03-8/15

28.01.2015

три години

251 Ана Ѓорѓиоска

уп1 03-9/15

28.01.2015

три години

252 Златко Насески

уп1 03-10/15

28.01.2015

три години

253 Јасмина Димова

уп1 03-11/15

28.01.2015

три години

254 Миле Боболески

уп1 03-15/15

05.02.2015

три години

255 Вилос Илиос

уп1 03-17/15

05.02.2015

три години

256 Методи Хаџи-Андов

уп1 03-18/15

05.02.2015

три години

257 Владимир Деловски

уп1 03-19/15

05.02.2015

три години

258 Ванчо Петров

уп1 03-22/15

05.02.2015

три години

259 Благоја Богоевски

уп1 03-12/15

23.02.2015

три години

260 Жико Ѓориќ

уп1 03-13/15

23.02.2015

три години

261 Адријана Шукуроска

уп1 03-24/15

23.02.2015

три години

262 Наталија Трендафилова

уп1 03-25/15

23.02.2015

три години

263 Никола Талески

уп1 03-30/15

09.03.2015

три години

264 Стоилко Милојески

уп1 03-33/15

09.03.2015

три години

265 Орце Арбелски

уп1 03-34/15

09.03.2015

три години

266 Антонио Славковиќ

уп1 03-35/15

09.03.2015

три години

267 Снежана Јовановска

уп1 03-29/15

20.03.2015

три години

268 Андреј Елзесер

уп1 03-36/15

20.03.2015

три години

269 Тино Алексов

уп1 03-38/15

20.03.2015

три години

270 Димитар Васевски

уп1 03-39/15

20.03.2015

три години

271 Јасминка Групче Тофоска

уп1 03-40/15

20.03.2015

три години

272 Анита  Русомаровска

уп1 03-41/15

03.04.2015

три години

273 Соња Марковска

уп1 03-42/15

03.04.2015

три години

274 Луција Јовановиќ-Ошавков

уп1 03-43/15

03.04.2015

три години

275 Атанас Стефков

уп1 03-46/15

03.04.2015

три години

276 Жанета Присаѓанец

уп1 03-47/15

15.04.2015

три години

277 Соња Китанчева-Петковска

уп1 03-52/15

29.04.2015

три години

278 Ѓорѓи Ѓорчевски

уп1 03-53/15

29.04.2015

три години

279 Тони Николов

уп1 03-49/15

08.05.2015

три години

280 Марјан Николов

уп1 03-50/15

08.05.2015

три години

281 Димитар Громбановски

уп1 03-56/15

20.05.2015

три години

282 Методија Саздов уп1 03-159/14 17.11.2015

три години

283 Валентина Гешкоска уп1 03-4/16 08.06.2016

три години

284 Здравко Андонов уп1 03-11/16 28.11.2016

три години

285 Јованче Цветаноски уп1 03-11/14 19.12.2016 тригодини


Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)