Директорот оствари средба со амбасадорот на Република Франција Господин Сирил Бомгартнер

19.05.2021

Директорот оствари средба со амбасадорот на Република Франција, Господин Сирил Бомгартнер, каде што стана збор за спроведувањето на акцискиот план за енергетска ефикасност, проектите во кои што учествува Агенцијата, актуелната состојба во државата во поглед на системите за греење, фотоволтаичните покриви, соларни болјери како и сертификатите за енергетски перформанси. На средбата Амбасадорот беше придружуван од висока Француска делегација во состав :

– Г-дин Доминик Отберг – Регионален директор на Француска Агенција за Развој  ( ФАР )

– Г-дин Хозе Лопез, експерт за енергетска ефикасност во ФАР

– Г-ѓа Камиј вон Левис оф Менар, службеник за PEEB COOL енергија во ФАР.

– Г-ѓа Жили Марвал – аташе за соработка во амбасадата

– Г-ѓа Жаклина Поп Ангелова – шеф на кабинет.

Анкети

AНКЕТА ЗА КВАЛИТЕТ НА УСЛУГИТЕ

Врз основа на имплементација на стандард ИСО 9001:2008, систем за управување со квалитет, потребно е да го пополните прашалникот.

Институции