Остварена средба со вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи

15.02.2021

Директорот на Агенцијата за енергетика на Република Северна Македонија, на 15.02.2021 година, оствари средба со вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи, каде што се разговараше за политиките на Владата на полето на енергетиката, енергетската ефикасност и обновливите извори на енергија.

Анкети

AНКЕТА ЗА КВАЛИТЕТ НА УСЛУГИТЕ

Врз основа на имплементација на стандард ИСО 9001:2008, систем за управување со квалитет, потребно е да го пополните прашалникот.

Институции