Посета на средното техничко училиште “Михајло Пупин”

23.04.2021

Директорот заедно со висока Владина делегација предоводена од министерката за образование Мила Царовска, директорот на ЕВН Васко Ковачевски го посети средното техничко училиште Михајло Пупин, каде што беше презентирана енергетската стратегија на Државата.

Анкети

AНКЕТА ЗА КВАЛИТЕТ НА УСЛУГИТЕ

Врз основа на имплементација на стандард ИСО 9001:2008, систем за управување со квалитет, потребно е да го пополните прашалникот.

Институции